vår hund

Tror jag nämnde för er att jag har en hund? jag och mamma har den. I en familj finns det inte ''mitt & ditt''. Hon heter Meja och är en amerikansk cockerspaniel, 4 månader och världens finaste hund. Jag älskar henne!
/ Ester
´n

mormors sekretär gör succé

Har nu äntligen fått in min mormors gamla sekretär i mitt rum. Den gör succé! älskar den. Lite mycket saker på den just nu.. Man samlar på sig så mycket genom åren. / Ester

höst/vinter

Alltså vad är det för årstid? hm... 

var har jag hållt hus?

Med tanke på att detta inte är min egna blogg vill jag inte skriva för mycket privat om vem som lämnat jorden. 
Men jag har vart på kyrkogården i Jönköping idag och gjort fint hos mina familjemedlemmar tänt ljus osv. Kan vara där och le samtidigt nu och tänka på massa fina minnen.
 
av ren respekt tar jag självklart inte med min kamera till graven så mobilbilder på det finisar! / Ester
 

skulle vara spännande

Skulle vara så himla spännande om ni kommenterar om ni känner mig eller bara vet vem jag är,hihi! Är så nyfiken på vem som läser Agnes & Thereses blogg./ Ester
 
kul

live life bitches

Något jag kämpar med på min egna blogg är att mina läsare ska acceptera sig själva. Leva i nuet och njuta av det. Och inte hela tiden behöva ha en spegel i fickan. Slappna av och lev. Var er själva det är så man vill bli älskad. / Ester
 

jag och en favorit

Jag och Albin med samma tröja som är hans. Den är för himla gosig! så tumme upp på det /Ester

katten

Jag äger en katt som heter Svante och en hund som heter Meja. Sedan vi skaffade hunden så har min tid för katten minskat så idag har vi myst. hihi! fångade även ett par bilder på honom. / Ester
 
 

i min ljusa värld

Jag älskar ljus och rosor och allra mest änglar. Jag samlar änglar på en hylla i mitt rum, dom är så vackra. Inredning har jag alltid tyckt om och vet ni? Det var Agnes som fick mig till det. Det vet nog inte ens Agnes om. Men när vi var små och lekte hemma hos henne tyckte jag hon hade det så fint och så kom mamma och hämta mig. Vi började fixa i mitt rum och sen dess har jag älskat att göra om i rum osv. Inte lika seriöst då som nu. Men jag älskar att inreda. / Ester
 

gästen är kommen vänner

Jag visste inte hur jag skulle börja min presentation, men jag antar att mamma har rätt när hon säger att jag måste säga hej, så HEJ! 
 
Nu undrar ni vem jag är och till en början kan jag säga att jag heter inte Agnes och inte Therese. Jag heter Ester Dahlberg. Jag är lika gammal som tjejerna ni läser om här. Går första ring på brinellgymnasiet i Nässjö där jag valde linjen estet. Där trivs jag verkligen! Där kan jag vara mig själv.
 
Jag är en vän till Agnes, sedan små åren då vi lekte massor men sen sågs vi inte förrän 11 eller 12 år senare och vi har nu kontakt igen. Det är jag så glad för ska ni veta.
Men Therese då? Jag vet inte vem hon är faktiskt bara att hon är Agnes vän. Hon verkar lika go som Agnes och dessutom lika söt.
 
Jag fick ett meddelande av Agnes då hon bad mig blogga här under lovet då dom är i Frankrike och har det bra. Jag blev inte alls avis inte alls. Men det ska bli kul att blogga här och dessutom har jag med en egen blogg där ni kan läsa mina riktiga tankar www.esterdahlbergs.devote.se där har ni mig. Om det är något mer ni vil veta om mig finns det mesta där. Annars ska vi väl ha kul nu på lovet? JA  / Ester
 
sist men inte minst en bild på mig
 

au revoir, mes chéris

 
Om exakt 2 timmar 59 minuter och 30 sekunder börjar vi vår långa resa mot världens vackraste stad. Och vi kommer alltså inte under den kommande veckan att uppdatera, men ni kommer nog kunna följa med via instagram; emmajuliaantonia. Vi kommer vara packade med bilder när vi kommer tillbaka, och det kommer bli så himla fint.
 
 
 
Ha ett underbart lov nu, ni fina människor.

Två dagar kvarOm bara två dagar kommer vi befinna oss i Frankriket, helt sjukt. Är så galet taggad och finner förövrigt inga ord 
som kan beskriva min lycka.                                                                                                                                                     -ThereseIngen vanlig dag minsann

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/ 3.5-5.6 G|
 
 
 
 
 

16 år i livet.
 
 
 - Grattis Agnes
- Tack Agnes
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Windday Rainday Snowday Sunday

 
 
 
 
 
 
 
-Agnes

Photoshoplös och andra plågor

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Nu blev det visst en bild på mig idag som egentligen är rätt tråkigt att se men nu är det så att jag är photoshoplös igen för jag har ominstallerat min dator och då måste jag starta upp ps igen också och det kan jag inte göra själv och jaa, ni hör ju hur omständig min situation är. 
 
Och vet ni en sorglig sak. I somras fick jag en så himla läsaböckerinspiration och köpte massa böcker också och jag såg verkligen fram emot att få läsa massa fina måbraav-böcker. Men nu har vi läst så himla mycker böcker som ingen tycker är bra i skolan så jag har inte ens öppnat mina böcker än. Och dessutom är de precis tvärtom måbraav-böcker, snarare deprimerande. När man väl kommer in i dom så bara dör folk hur som helst och då blir man ju lite frustrerad... Iallafall jag. Men snart ska jag komma med ett bok tips, kanske två kom jag på nu, iallafall två helt lovely böcker som jag läste i somras. Båda är så himla fina.
 
 
 
 
Dagar till födelsedag: 8
Dagar till Frankrike: 10
Dagar till Jul: 68
 
 
 
 
 
 
- Agnes

France

 
Nu är det bestämt. Om endast två veckor åker vi till Frankrike. Helt otroligt, kommer bli så otroligt fint. 

Materiell lycka

 
ÄNTLIGEN! Som jag har längtat efter dessa underbart fina skor. Materiell lycka, det är fint det!
 
 
 
 
 
 
 
- Therese

Bland löven vill jag bo

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Kvällssysslor

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 
Hej vänner. Jaa, nu är det jag som skriver igen tyvärr... Men ni vet ju med hur mycket av sin tid som skolan tar upp, speciellt om man går på gymnasiet! Så jag tycker vi alla tycker lite synd om Therese som vill men inte riktigt har tid att blogga just nu. Klart, jag har ju också läxor men inte riktigt lika mycket som stackars samhällsTherese. 
 
Iallafall, så här snygg kan man få vara när man ska ut i bygden och fota på de fina höstlöven. Kände mig riktigt fancy med alla färgkombinationer. Ska sätta mig snart och börja redigera bilderna, men jag har också ca. 100 sidor i en bok att läsa så jag ska försöka göra båda lite samtigt... Önska mig lycka till vänner.
 
 
 
 
 
 
 
- Love, Agnes

Födelsedagshäng

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Igår firade vi våran fina vän Lydia med god tårta och mycket skratt. Alltid fint att träffa brudsen. 
 
Men har ni sett hur fint väder det är idag? Äntligen, eller hur. Så idag ska jag göra något som jag faktiskt inte gjort på ganska länge, jag ska ut och fota lite fina löv och grejer! Nu när det är så höstfint med. 
 
Ha en fin höstdag alla.
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Ledig onsdag baby!

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Ledig och glider igenom livet som en kung. Okej, jag vet att det är sjukt mycket gifar här nu men  s e r i ö s t  det är svinkul! Om ni inte gjort en gif i era liv, tips från Agnes: gör det! 
 
Mina bordegöraidag punkter:
  • Städa mitt rum
  • Plugga
  • Gå ut
  • Läsa, bok från skolan
  • Njuta av livet - in progress
 
 
 
 
 
- Agnes

Tumblr

Eftersom jag inte hade något annat på hjärtat idag så tänkte jag tipsa alla om både Therese och min tumblr. Bilderna här är länkar till våra tumblrs, här kan ni hitta fin inspiration och kika på alla fina bilder.
 
Hope you like it, guys!
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes