Tisdag och en lista

Den här listan har jag lyckats stöta på vart jag än vänder mig känns det som, så det är väl inte mer än rätt att jag använder den med. Lite morgonsysslor en sådan här solig tisdagsmorgon.

 

 

Hur ser ditt skrivbordsunderlägg ut?

 Inget speciellt egentligen, mer än att jag vill dit igen igen igen.

 

En bild på dig från när du var femton.

Vet inte om vi var just 15 år på bilden, men detta är helt klart en av mina favoritbilder på oss som yngre. Och precis så tajta är vi än idag.

 

En bild på dig prick nu, på med webbkameran bara!

Godmorgon världen.

 

Det absolut sorgligaste som hänt dig i år?

Tyvärr har hela det här året vart ganska sorgligt. Skolan har vart riktigt jobbig för mig när det gäller att passa in osv och ibland har det känns nästan hopplöst. Men jag ger inte upp, istället hoppas jag på att 2:an kommer vara på min sida och kompensera för förlorad tid.

 

Det absolut roligaste som hände förra året?

Oj, jag som knappt kommer ihåg vad jag gjorde förra helgen. Men det måste ändå vara när vi åkte till Paris. Det var bara en natt, men det var ändå en fantastisk upplevelse, och dit kommer jag resa fler gånger, för en lite längre vistelse kanske. 

 


De tre senaste smsen i inkorgen:

"Ingen aning men skulle väl inte tro det.."

"Ok"

"Hahaha"

 

Aktuell obsession.

Musik: Just nu sitter jag faktiskt och kan inte komma på något bra att lyssna på, men för ett tag sen så fick jag sånt sug efter att lyssna på Bob Marley. Ingen aning om vart det kom ifrån, men kan tänkas att jag kopplar den musiken till när jag och min familj åker ner till Öland, då vi lyssnade på honom en sommar. 

Tv-serie: Kommer alltid älska serier som Ghost Whisperer, Medium och How I Met Your Mother.

Kläder: Är helt obsessed av min nya blomster klänning från Beyond Retro.

 

Mat: Glass i alla sorter typ.

 

Drömkille/tjej:

Han ska vara snäll och ha en underbar frisyr.

 

Ett jobb du inte kan tänka dig:

 

 

En sak du stör dig på hos andra:

Extremt själv-centrerade människor. Har träffat alldeles för många av den sorten detta året.  

 

En dålig sida hos dig själv:

Jag vet inte om jag tycker om hur det här året har påverkat mig, socialt. Känns som att folk ser mig som en blyg och osocial tjej, vilket verkligen inte är den jag är på något sätt. Hoppas på att kunna ändra på det.

 

En maträtt du är sugen på just nu:

Allt typ. Frukost antar jag.


Din plan för dagen?


Klockan 1 ska jag kila iväg och klippa mig, klippa lite lugg. Men inte rak lugg för det tillåter inte mina små virvlar mig, men de kommer hamna på sidorna. Blir nog bra hoppas jag. 

Kommer väl se ut typ så här..

 

Din plan för helgen?

Midsommar, får se vart jag tar vägen.

 

 

 

 

- Agnes


Håkan Hellström Slottsskogsvallen 2013 II

 
 
 
 
 
 
 

Håkan Hellström Slottsskogsvallen 2013

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Göteborg

 
Vi hade ca världens bästa helg i Göteborg. Lördag med Håkan och söndag med runttraskande på staden. Konserten var helt crazy och helt underbar. Och Håkan var ju såklart helt underbar. Det må ha varit den första Håkan-konserten för våran del, men definitivt inte den sista. 
 
Börjar var helt galen. När han kom in på scen blev publiken, på ca 25 000 människor, som g a l n a. Tänk er att vara mitt i en moshpit på 25 000 människor och samtidigt stå så tätt att ni varken kan röra er eller andas. Men som tur var pågick det bara under första låten, och resten stod vi där tillsammans och sjöng och dansade som galna. Det var minst sagt inte som någon annat jag upplevt, ett minne för livet. 
 
 
 
 
Bättre bilder kommer.
 
 
 
 

Enjättelångochkompliseradgif

En liten packar-gif.
 
Nu packar vi för fullt, för imorgon går bussen till Göteborg och vi ska lyssna på bästaste Hååååkan. Vi längtar ju ihjäl oss! Dock såg vi båda att folk redan började köa igår (!), så vi får väl hoppas att vi kommer på hyfsade platser. Det blir nog en oförglömlig kväll iallafall. Sen dagen efter så ska vi gå på stan och mysa innan vi tar bussen hem igen. Låter ju som en utomordentligt bra helg om ni frågar mig.
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Let's go to the park 
 
 
Kvällens nationaldags firande i bilder.
 
 
 
 
 

Små rosa bollar

 
Nu när man har så många lediga dagar bestämde jag mig för att vara lite extra kreativ. Trodde aldrig jag skulle göra något sånt här men, jag har faktiskt sytt den här klänningen själv. Den är ju inte det mest proffsiga, obviously, men man kan ju ha den på sig iallafall. Funderade faktiskt på att ha den på skolavslutningen, med tanke på att jag inte ville köpa något nytt och märkvärdigt i år.. 
 
Jag har blivit så himla pepp på att massa kläder nu till sommaren, det är ju bara tyger man behöver. 
 
 
 
 
 
 
- Agnes