Paris à nouveau

|Canon eos 550D + 18 - 55mm |
 

Bättre sent än aldrig, hej.
 
Nu har vi äntligen jullov och det betyder ju att jag har tid till att göra några inlägg lite då och då. Njuter av tiden med julmat och julmat och vänner och "fritid" Det är mycket på livet nu, nyår ska spenderas med finaste Agnes i en liten stuga långt inne i de småländska skogarna. I början av januari ska jag och Agnes ta vårt pick och pack och förflytta oss till Jönköping där vi ska bo i två veckor. Så nu vet ni lite om mina framtidsplaner... Hörs snart, förhoppningsvis
 
 
 
 
 
 
- Therese

Vi hänger röda bollar i träden 
 
Idag har jag och min bror tagit åt oss den årliga uppgiften att klä granen. Mycket skratt och gamla dekorationer som man gjort som barn. Och nu är det bara drygt två dagar kvar sen är det jul på riktigt och det ska bli fint.
 
Ikväll ska jag träffa vänner och mysa och äntligen bara vara och inte behöva tänka på massa kommande måsten, för nu är det lov.
 
 
 
 
- Agnes

Oh Christmas Tree

 
Nu är julen ännu lite närmare fulländad. Granen är på plats och påklädd. 
  
 
 
  Lyssnar på denna och njuter av livet.
Darlene Love – Christmas (Baby Please Come Home)
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Rakt av bara så där

 
 
Ska beställa tid imorgon.
 
 
 
 
 
 
 
- Nervös Agnes

Today I thought...

 
Det finns så många fina människor jag borde känna.
 
 
 
 
 
- Therese

New Year's Day

 
 
 
Hurts – All I Want For Christmas Is New Year's Day
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Så mycket nytt

my tumblr
 
Nu när det lider mot jul och snö och allmän vinter så har vi börjat fundera ut en lite mer vintrig design. Och detta kommer nog ske under det kommande lovet. Vi har iallafall lite tankar klara och det blir inget avancerat, men bra blir det nog. Så nu kan ni gå runt och veta det lite, grattis.

Tjugofyra dagar kvar

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Öppnar första luckan. Julpyntar. Njuter av snön. Tänker mycket på julen. Julmyser.
 

Idag är det tjugofyra dagar kvar till julafton. Det känns så mysigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det är så fint med jul. Göra önskelistor och köpa julklappar, och umgås med vänner och bara myyysa. Hittils har jag inte vart förkyld någonting heller, så det är ju ett stort plus. 
 
Idag ska jag gå på julskylting, göra en snöboll, prata med Therese som är i Stockholm och öva. Öva ska jag göra till ett julbord som jag ska spela och sjunga på. Vet inte riktigt hur jag tänkte när jag sa jag till den uppgiften, men utmaningar behöver man väl i livet. Och jag tror det kommer bli väldigt roligt också.
 
Vad ska ni göra idag, den allra första dagen av december?
 
 
 
 
 
- Agnes