Det årliga kattkalaset


 
Igår var det dags igen, Agnes släkting hade fått sin årliga kull med kattungar. Söta som socker. Ni som har vart med på bloggen länge kanske minns att vi var och gosade här förra året med. Iallafall var det jätte mysigt och man kunde knappt slita sig. Tre söta små katter var det, och när man hade dom i famnen så kröp som upp i nacken för att gosa in sig. Det var så man smälte. 
 
Hade velat smuggla med alla hem, så hade de kunnat bo i min säng för evigt.
 
 
 
 
 

Thank God for secondhand

 
 
Idag har jag bara gjort av med massa pengar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

In Your Arms

 
Som ni kanske visste innan så håller jag på en hel del med musik. Går bland annat musikprogram i skolan och jag spelar och sjunger mycket på fritiden. Men nu i helgen så gjorde jag för första gången en cover och spelade in och fixade med musiken. Det var riktigt roligt faktiskt, och jag har redan gjort fler covers med stämmor och effekter. 
 
Iallafall tänkte jag att jag kunde visa er vad jag har åstadkommit. Hoppas ni tycker om det, och det är en väldigt mysig låt också förresten. Orginalet är sjunget av Kina Grannis.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Frukost på färgglada fat| Canon EOS 550d + Canon zoom lens 18-55mm|
 
 
-Therese

Det är så nytt men så gammalt

bilder - Agnes instagram
 

Nu är det så att Agnes har minsann tagit det stora steget in i samhället och skaffat en alldeles egen iphone. Inte en dag för tidigt om jag får säga det själv. Så nu sitter jag här och utforskar appar som instagram, snapshot, vine osv. Heja sociala medier. Följ mig gärna på.. whatever egentligen. Heter mest discokatten. 
 
Så jag ville väl egentligen bara välkomna mig själv lite till denna nya och extremt avancerade värld. Ses där ute.
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Fredag hela veckan

 
 
 
 
Så här har jag sett ut idag i min nya jeansjacka. Äntligen är det fredag, två efterlängtade dagar med ledighet. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

April 2012

 
Satt och kollade på gamla bilder från förra året. Så här såg det ut för ett år sen minsann. Ser ju ganska mysigt ut faktiskt. Tänk att man kan förändras så mycket ändå, bara på ett år. Kanske inte till utseéndet, men som person. Mycket är nog gymnasiet.. Både på gott och ont. 
 
Sitter här ensam i mörkret och är trött och går som vanligt inte och lägger mig. Och rummet är som vanligt kaos. Så som i huvudet. Godnatt mina kära.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Vi är ensamma tillsammans

 
Har lånat hem lite kärlek för att färga den grånyanserade vardagen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Sista dagen

 
Det är officielt sista dagen på påsklovet. Har haft ett jätte fint lov och räknar ner dagarna till sommaren nu. Nästa lov är ju liksom sommarlovet. Helt sick. Ska göra så sjukt mycket bra i sommar. Konserter, resor, vänner och allt ska vara helt underbart. Ska ni göra något speciellt i sommar? 
 
Saker att längta till:
 
  Håkans nya skiva
  Håkans konsert
  Göteborgtrip
  Värmen
  Sena sommarkvällar
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes
 

Här har jag mitt hjärta

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Aneby Secondhand. Här trivs man väldigt bra i gott sällskap och bland alldeles för låga priser, trots den suspekta lukten av gammal människa som träder fram genom lokalen. Dagen till ära introducerade vi all denna kärlek till vår fina vän Hilma. Dock vart det väldigt urplockat idag till våran besvikelse, efter all denna rea på rea som varit nu. Men vi lyckades ändå komma därifrån med iallafall varsitt fynd. 
 
Jag hittade bland annat en fin jeansjacka med fickor, vilket har varit väldigt saknat på min nuvarande jeansjacka. Men dock vart färgen inte så värst snygg, ganska mörkblå och osmidig. Men jag tänker att man ska väl kunna bleka den eller liknade och kanske få ett bättre resultat. Man får hoppas på det bästa.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

En tisdag

 
Just nu sitter jag i solen och myser i en filt. Jag försöker läsa en bok som inte handlar om något samtidigt som jag verkligen vill göra något annat än det. 
 
Nu när lovet har tagit sin början och sådär känner jag hur jag blir lite ångestfylld. Låter ju väldigt deppigt, men det känns som att jag kommer sitta här snart och tänka "jaha, det var det lovet det. Och jag åstadkom ingenting." Alla måsten börjar komma ifatt mig. Jag måste börja förbereda saker som nationella som redan ska börja igen. Usch vad jobbigt det är att vara såhär. Särskilt när man vaknar typ klockan 11 så känns det som att hela dagen redan har försvunnit. Men igår vaknade jag vid 8 och då kändes det så könt för man hade ju hela dagen framför sig. Men just nu vill jag bara göra så mycket som möjligt varje dag. Ochikväll ska jag och Therese åka och se om vi kan gosa med några katter. Kommer nog bli en fin kväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Fina söndagsbestyr och såntVi i asballa glajjor osv


Hejj
Vi fick beslutsångest över vilken glass vi skulle välja
|Canon EOS 550d + Canon zoomlens EF-S 18-55mm|
 
I söndags vaknade jag upp till en ganksa varm och solig dag, det var en allmänt bra dag faktiskt. 
Sen ringde Agnes och frågade om vi skulle köpa glass och eftersom jag har svårt att motstå glass så sa jag såklart ja. Sedan drog vi oss bort till affären för att köpa varsin liten Ben-och-hans-vän-glass, men de hade bara den stora varianten så vi körde på Magnum istället. Sen flög faktiskt resten av hela söndagen bara bort.
 
 
 
-Therese
 
 

Glad Påsk

 
Vi vill önska er en riktigt glad påsk, och hoppas att ni har fått många påskägg och fina stunder. 
 
 
 
 
- Therese & Agnes