Konsten att blogga...

...Är något vi måste jobba på, vi vet...


Åh, den första bilden jag tog med min kamera. Minnen. Känslan. Underbart.
Man kan väl säga att vi inte riktigt har kommit in i bloggandet än, och även att vi har fått en hel del gjort här på bloggen så har vi lite saker kvar.. Tex så ska vi försöka fixa så att vi har varsin kategorispalt. Hoppas verkligen på att det går att hitta någonstans!

Eftersom bilder där egentligen inte har något att göra vad jag har att säga så kan jag ju slänga in att jag sparar som en galning just nu till en ny liten kompis kallad Nikon D7000. Kärlek vid första ögonkastet. Funderar på att skaffa ett jobb också så att jag inte är komplett pank till sommaren eftersom min kompis kostar lite...

Men nu till den snygga övergången till valet av bild: När jag har min D7000 kommer jag känna precis samma känsla som jag hade då. Jag var, och kommer åter vara i paradiset.

Det blev bra ändå

Idag har vi apat oss - bokstavligt talat.

Det börjar med att man vaknar upp på morgonen och känner "Wow, idag ska jag fota med mina vänner". Jaa, tiden går och när man sedan sticker ut huvudet utanför dörren möts man av riktigt äckligt regnväder. Men, man har fortfarande hoppet uppe och tänker "Det går nog över under dagen". Men inte då.. Istället blir det ungefär 20x värre och övergår sedan till snöstorm. Då är man plötsligt inte så där taggad som man var den där morgonen. Men trots alla dessa bekymmersamma händelserna så slutar dagen helt okej med lite fotande i Thereses källare istället.

Men nu hoppas vi på en supersolig lördag för ett nytt försök! -Tjej till höger, härlig brud, Namn: Lydia.

Människorna bakom bloggen!

Som ni antagligen redan förstått så heter vi bakom denna blogg Therese och Agnes. Vi är båda inne på vårat 16:e år i livet och ser mycket fram emot framtiden på gymnasiet som börjar smyga sig på! Vi kommer från Småland, från ett litet ställe kallat Aneby, (så om du av någon anledning befinner dig där någon dag kan du ju kika efter oss..)
 
Vi har sedan några år tillbaka haft ett växande intresse för foto och har utvecklats varje dag ända sen vi gick runt med våra fina, rosa om man frågar Therese, sisådär halvkassa kompaktkameror. Men nu är vi båda beredda att sattsa lite mer och också utvecklas lite mer!
 
I denna blogg kommer du som läsare kunna följa våra "ultraintressanta" liv i bilder och följa med på våra äventyr, känner du redan nu att detta är en blogg i din smak kan du ju alltid börja följa oss här.