Skepparmysse II





|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 
 
 
 
 
 
 
 

Skepparmysse

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm /1.8 G|
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hattkalas

 
Idag - Införskaffat mig en ny hatt . Fått Barnbidrag . Tagit påsklov . Slutat vid 12 . Inga lektioner . Sprungit på gamla vänner . Haft en sjukt fin dag . 
 

Just nu är himlen helt rosablå utanför mitt föster och det flyger omkring en miljon fåglar runtomkring. Jag sitter och lyssnar på musik som jag inte har lyssnat på sen i somras. Mår himlans bra just nu.
 
En sak som har hänt mig nyligen är att jag har börjat bli så sjukt inspirerad av folk som syr sina kläder. Tänk egentligen att sy en jätte fin klänning. Skulle jag lyckas med det skulle jag vara så himla stolt. Om jag bara någon gång hittar tyger ska jag tjyven satsa. En fin klänning minsann. 
 
Glad Påsk!
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Blåa tyger med vita stjärnor

 
Hej. Idag är jag jätte bekväm i min fina stjärnklänning. Har också tagit fram mig gamla vårjacka som jag köpte för nästan 2 år sedan tror jag. Den har som en speciell lukt som man blir alldeles varm i hjärtat av. Och dagen till ära hör jag att det ska bli plusgrader idag, iallfall i Jönköping. 
 
Jag sitter och förbereder mig mentalt för det första provet den här veckan. I samhäll, om ungefär någon timma. Jag har suttit på bussen och kämpat med att inte somna och försökt läsa i boken samtidigt. Det är verkligen något magiskt med bussar som gör att efter tio minuter känns det som om du inte har sovit på 15 år och du totalt slocknar. 
 
Ha en fin tisdag fina människor. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Det var en söndagsmorgon



|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

I lördags så hade jag huset alldeles för mig själv och Therese kom över och höll mig sällskap. Vi myste med gamla vhs-filmer och frukt och glass. Vi somnade senare båda två i min lilla säng, önskar jag kunde säga att det var lika mysigt.. Haha, men det var varmt iallafall. 
 
På morgonen så gjorde vi en riktig festfrukost. Pannkakor, bacon, jordgubbar. Det var otroligt gott. Dock är det ju så med sådana frukostar att när man gör dem så känns det som världens bästa grej, men sen när man har ätit helt okontollerat ett tag ångrar man liksom att man inte bara åt ett knäckebröd eller något till frukost.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Våra hjärtan slår i perfekt poprytm

 
 
 
 
Det är lördag igen och jag vill ha vårblomster.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Jag behöver ett äventyr

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes
 

Det kommer aldrig va över för mig

 
Jag tror inte att det är någon av de bloggar vi följer som inte har gjort ett ganska liknande inlägg som det här. Och då kan man väl inte vara sämre själv liksom.
 
Har lyssnat på den här i 3 dagar non-stop nu. Så himla fantasktiskt sjukt bra är han. Så himla kul med att en tjej vars blogg jag har läst nu ett tag plötsligt är med i videon. Hur häftigt!? Skulle ju inte vart fel att vara i hennes skor liksom. 
 
 
 
 
 
 
 

Det kan bli the soundtrack of our lives

 
Ikväll har jag och lille haft en kväll själva och fixat middag och druckit kaffe. Vilket ingen av oss egentligen gör. Men det var mysigt. 
 
Imorgon är det fredag och jag har sovmorgon ända till sju. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Måndagsmysig

 
Just nu äter jag en godis som smakar som vaniljglass. Inte varje dag liksom.
 
Lite såhär kan man se ut på en måndag. Det är lovely att bara ta på sig största tröjan och största mössan och bara mysa i sig själv en så grå dag som en måndag. Det var vad jag gjorde igår iallafall. Det var ganska underbart faktiskt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

The good old days

 
Något jag älskar är att titta i gamla fotoalbum. Detta är 3 av mina favoritbilder. Det är ju rätt fantastiskt egentligen när man jämför då med nu och ser hur man från att ha varit en liten bebis nu är 17 år och utvecklats så mycket. När jag får mina egna barn ska jag definitivt göra album med massa bilder som man kan kolla på senare i livet. Man önskar ju bara att man hade kunnat använda samma analoga kameror och få samma effekt. Ibland vill man ju faktiskt inte ha den tekniken vi har idag. Men bara ibland..
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Heja våren

 
För ca. 15 minuter sedan
 
 
 
 
 
 
 

Dentiondemars

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Idag har jag och mamma vart i Nässjö på loppis. Vi hade ett bord och försökte sälja lite med det gick inte jätte bra. Men det gick lite bättre mot slutet. Det började vid 10 och var slut vid 2, och jag försöker intala mig själv att det inte var en helt bortkastad söndag. Men det är ju ändå något annat än att sitta hemma och plugga eller bara inte göra någonting. Men samtidigt är det väldigt skönt att vara hemma igen.. Nästa vecka blir det förhoppningsvis mycket uppdatering, då både jag och Therese slutar vid 1 varje dag utom fredag. Det är på grund av att det är sk. resurseftermiddagar nu, och vi kan åka hem om ingen annan säger till oss att stanna. Så det ska bli väldigt skönt att ha den slappaste veckan på länge. Och sen är det ju bara 3 veckor kvar och sen är det lov igen. Allt går så otroligt fort.
 
Förresten så ska jag sätta mig och läsa lite nu, och sen ska jag inleda min nya "listor-häfte". Jag älskar ju att göra listor till allt så jag har kommit fram till det att jag ska samla alla på ett ställe. Kommer bli mysigt tror jag. Så kan man kolla på dom sen. Det låter lite töntigt nu när jag läser det själv, men jag tror det kan bli bra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Vardagskalas



|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 
Ikväll har jag varit på kalas för min morfars syster. Det blev tårta och mys med kusin och bror framför en gammal tv. Kunde faktiskt kalasa med gott samvete idag. Har just gjort ett stort matteprov och har, (bara för tillfället dock,  tro mig) inte så mycket pluggerier. Och det mesta av tårtan försvann sen också då jag gymmade efteråt. Så sammanfattningsvis denna afton kan vi säga, Heja mig. 
 
Imorgon är det fredag och jag vill göra något roligt med mina vänner.
 
 
 
 
 
 
 
 
- Godnatt, Agnes

3 ting en torsdag

 
 
 
 
 
I vår kommer dessa skönheter pryda mina fötter. Dock sägs det ju att platåtrenden ska vara över till våren, men kom igen, det är ju underbart. Jag tror inte att detta kommer bli något som plötsligt slutar. Folk lär ju ha det i sommar med, det ska jag iallafall. Jag skulle vilja ha ett par vita med, det skulle vara himla snyggt fakriskt. Så mycket man vill ha här i världen. 
 
 
 
I helgen hörni! Då ska här köpas biljetter. Vi har väntat allt för länge nu, men nu måste det bli av. Kommer bli hur fint som helst. Vi kommer typ mysa i fina Göteborg i en helg med massa fotande, mysande och framför allt massa Håkan. Man är alldeles för sällan i Göteborg. Mysigaste staden.
 
 
 
 
Alltså den här killens tumblr. Helt underbar. Så fina bilder, och dessutom har en inlagd spellista och det finns så mycket bra. Det blir så mycket bättre också när man har musik till, när man tittar på bilderna. Det blir liksom en helt annan känsla. Jag borde också skaffa det egentligen. Himla bra grej. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

To the basement people, to the basement

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|
 

Så, här låg jag imorse och var ledsen på livet. 
 
Det var nämligen så att jag av en slump satt på lektionen och försökte förbereda en redovisning om musik jag gillade. Så jag hamnade på Two Door Cinema Club's officiella hemsida, och tittade in på spelningar. Efter att ha skrollat en bit läste jag Stockholm och blev genast interesserad och klickade vidare. Då såg jag att de skulle spela i Stockholm och dessutom var inträdet inte alls farligt! Jag och Therese började peppa och det kändes som världens bästa måndag. Senare samma dag säger en vän "Kolla så att det inte är åldersgräns bara." vilket jag inte ens tänkte på. Och vad ser vi sen. 18-års gräns. Heja livet. Det visar sig att spelningen är på någon klubb med 18-års gräns om man inte har målsmans sällskap. 
 
Men man ska väl aldrig säga aldrig.. Någon vänlig och lite myndig själ kanske uppenbarar sig och vi kan inleda livets sommar på en klubb i Stockholm. Isåfall skulle jag bli så här <-------------------------------------------------------------------------------------> glad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Den som får en att vissla i mörkret

Sitter ensam i mörkret och sjunger och klockan är trettifemminuterövertolv
 
 
 
10 midnattsfrågor :
 
Hur mår du just nu? - Lite trött och oinpirerad, men ändå känner för att vara uppe hela natten och
mummelsjunga och dricka vatten för jag är väldigt törstig.
 
Har du gjort saker du egentligen borde göra idag? - Det skulle jag inte säga. Har varken tränat eller gjort läxor.. (yolo)
 
Vad ska du äta till frukost om några timmar? - Flingor som inte smakar något. Eller yoghurt.
 
Om du skulle färga håret i en annorlunda färg? - Lila eller rosa. 
 
Ditt bästa livsråd just nu? - Sov länge och gör något du tycker om varje dag. 
 
Hur ser du ut just nu? - En stor blå stickad tröja och rufsigt hår. 
 
Om du fick se ut eller vara vem du ville för en dag? - Då skulle jag vara en snygg kille så att jag skulle kunna ha alla snygga killkläder som finns där ute i världen!
 
Vad ser du fram emot nu? - Håkans nya.
 
Om du skulle ut och resa imon, vart skulle du åka? - Typ London. Eller Australien kanske.. 
 
Vad drömde du om förra natten? - Att min lilla kusin hade fastnat i min kamera och jag visste inte hur jag skulle få ut honom ur bilden. Det var lite hemskt. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Dansar i månskenet

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagstankar

Så här såg jag ut idag.
 
 
Då var det fredag igen. 
 
Den här veckan har det ju vart helt underbart våräder. Dock har det blåst lite, iallafall idag, men ändå har man kunnat sitta i solen på rasterna vilket har vart hur härligt som helst. Äntligen har man fått ta fram sina solglas ögon och kunnat gå med sin jeansjacka med lite bättre samvete. 
 
En riktigt bra vana jag har utvecklat nu under vintern är att lyssna på radio. Jag, och Therese med för den delen, har ju som sagt en hel timmes resväg till skolan vi går på, och då är det hur gött som helst att sitta där och lyssna på mestadels p3 och njuta av värmen som kommer av morgonsolen. Oftast är musiken också precis vad jag gillar, och det är ju något speciellt när man hör en låt man brukar lyssna på spelas på radion. Man blir liksom jätte lycklig och sitter där och tänker typ "det är ett tecken". Men det är iallafall verkligen något jag rekomenderar ifall ni t.ex. har en bit till skolan eller bara vill lyssna på något nytt.
 
 
 
 
 
 
 
 
- Lite fredagstankar, Agnes