Mitt Öland

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|
 
Nu om ungefär en timme åker jag iväg på läger och kommer hem på eftermiddagen på söndag. Therese är fortfarande i Polen och ingen vet när hon kommer hem... Förhoppningsvis märker vi det här på bloggen..? Nedå, känningen press Therese om du läser detta, bara lite. 
 
Iallafall hade jag det mysigt på öland och gick upp mycket tidigt för fotopromenader bl.a.. Ser så sjukt fram emot när jag, Therese och Lydia ska upp dit i slutet av sommaren och bo där själva i en vecka! Ååh, kommer bli så braaaa! 
 
Om det nu skulle vara så att någon av mina iphoneägande vänner (typ alla) har med sig sin iphone på lägret, vilket jag egentligen inte skulle tro, men skulle det vara så så kanske viu hörs i veckan iallafall. Men om inte så hörs vi på söndag!

Tillbaka bara för en natt

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|
 

Är nu tillbaka i Aneby från min trip till Stockholm, men jag ger mig av igen redan imorgon med familjen till mitt kära Öland inför midsommar. Det är sjukt mycket på gång nu i början av sommarn, ingen lugn stund någon stans. Men det kommer nog slappardagar snart också... 
 
I stockholm har jag varit dygnet runt med mina två favorit killar. Det har varit mycket lekparker och bilar, men vad gör man inte för att samla lite kusinpoäng hos världens sötaste små killar. 
 
 
 
 
-Agnes

Nu försvinner vi i några dagar...

...Japp, jag åker i eftermiddag till Stockholm och spenderar min tid där till onsdag och Therese åker på tisdag till Polen och där i ett obestämt antal dagar. Så det kommer kännas lite ödsligt här hos oss, men ärligt talat.. Vi försöker göra det bästa av sommaren här det borde ju ni med istället för att vara inne vid datorn och läsa detta jag just skriver. Fast har man inget annat spännade i livet är ju denna blogg en väldigt bra sysselsättning med om ni frågar oss. Iallafall får ni försöka att hålla ut några dagar innan det blir uppdatering här, men snart är det midsommar och förhoppningsvis lite bättre väder, och då blir det nog massa kanoninlägg!

Får bli en gammal bild från i höstas, tagen av Therese.

-Agnes

Den sjuttonde juni

|Canon EOS 550d + Canon EF-S zoomlens 18-55mm|
Om precis två dagar lämnar jag allt vad Sverige heter och åker utomlands tillsammans med min familj. Jag har redan förberett några tidsinställda inlägg, det krånglade en aning när jag gjorde dom men det ska nog bli bra!
-Therese

SommarsysslorNu när sommarlovet och allt har börjat så har jag varit så duktig, eller jag tycker det är duktigt iallafall, att jag varit på biblioteket och lånat mig 3 förhoppningsvis bra böcker som jag kan läsa i sommar mellan allt annat roligt som ännu väntar på att ske.

Med tanke på vad klockan är och det faktum att jag just nu inte har något väldigt spännande liv så var det allt jag hade att dela med mig av här, eller JUST DET! Jag håller ju på att spara lite till ett 50mm, och kan säga att tack vare idag helt oväntat är det inte långt borta! LYCKA.-Agnes

Dom dimmiga dagarna

|Canon eos 550d + canon EF-S zoomlens 18-55mm|
-Therese

Let's give everybody nice sweaters and teach them how to dance -

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Känner mig djup och gör ett s.k Makes No Sense - inlägg.

Sitter och lyssnar på lugna coldplay låtar och tänker på att det bara är två dagar kvar i skolan och sen är det... Wait for it.. SOMMARLOV! Helt otroligt. Ska göra den här sommaren så himla bra. Ska börja med att åka en sväng till huvudstaden.
-Agnes

Luften smakar som en jordgubbspaj


|canon eos 550d + canon  zoomlens 18-55mm|

Idag har jag gått runt och snörvlat mest hela dagen, läst ut en bok och dessutom hunnit med en kort springtur. Ikväll blir det cabare för tredje och sista gången, jag känner mig så sjukt pepp!
Och samtidigt som jag sitter och skriver detta så inser jag att det faktiskt bara är 5 dagar kvar till våran skolavslutning, hur grymt?!
-Therese

Krångligt väder

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Erkänn att det är ganska mysigt ändå med spöregn. Om man har inspirationen så kan det ju också bli riktigt tuffa bilder med. Som sagt, finns många möjligheter och positivheter med riktigt mega regnväder.
-Agnes

På gula ängar II (i svartvitt)

Passar bara på att säga att det lovas ingen super uppdatering från våran sida denna kommande vecka. FULLT UPP HELA TIDEN. Cabaré tider nu förstår ni, mycket sång och dans och man blir helt slut.