Lite bror

Idag var grundtanken att springa ut och leta efter våren, men det blev en besvikelse. Så istället hittade jag ett stycke bror att använda mig av en stund.


| Nikon D3100 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G |
- Agnes

Bakom kulisserna!Som ni ser var det ju inte så jätteavancerade grejer vi använde till vattendroppsbildernaAllt man behöver är:
1. En slags plåt eller något liknande man kan ha vattnet i.
2. En liten plastpåse fylld med vatten.
3. En riktig snåljåp som jag lägger ju faktiskt inte ut pengar på onödiga saker, när man kan göra sin egen reflexlåda! 

En i mängden

Jag tror inte det finns någon fotoblogg i hela världen som inte har ett inlägg där man har fotat droppar i vatten, så vi tänkte idag ge vårat bidrag till världen. Ni skulle sett den otroligt snygga konstruktionen för att få dessa droppar ner i vattnet, otroligt avancerade grejer kan jag lova!

|Nikon D3100 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Bortlängtan

En dag som denna längtar man tillbaka till värmen och solen på Kanarieöarna. Jag hade mycket hellre legat och latat mig vid poolen än gått ut i äckelsnön och skotta i två timmar...
|Nikon D3100 + Nikkor 18-105mm 3.5-5.6 G|

... Men nu är det så olyckligt att sånt här underbart ligger inte bakom hörnet, så jag får skotta mig fram i livet ett tag nu varesig jag vill det eller inte.

Galen kanin

Min kanin är så OTROLIGT svår att ta kort på, asså så fort kameran vill fokusera så bestämmer han sig för att inte va med längre.. han kan seriöst aldrig sitta stilla
|Canon EOS 550d + canon zoom lens EF-S 18-55mm|

Hej! om ni någonsin undrar varför jag kommer med halvkassa bilder på min väldigt fina kanin lite då och då i den här bloggen så beror det på att jag inte har haft något bättre för mig och förmodligen haft en okreativdag.


Inte långt kvar nu!

Nikon D3100 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G

Idag har jag varit otroligt ovanligt duktig! Jag har fixat runt i alla lådor och skåp i hela badrummet, det ni! och tack vare det har jag nu ett helt eget skåp med bara mina saker (tjoho!). Men det blev en del pauser där kameran kom fram istället, men jag var iallafall klar innan klockan fem...

Men jag måste också tillägga att jag har nu jobb som i en liten ask! (Otroligt vitsig bild till detta om ni frågar mig, he-he..) Och det betyder att det nya kamerainköpet närmar sig med stormsteg! ÅH, vill ha den nuuuuu.

Långa slutartider och klädstångsbelysning


Här har vi det! jag vet..inte så jättesnyggt med rött kanske men jag är nöjd ändå!
Canon EOS 550D + canon 18-55mm


Försökte göra coola hjärtan men det gick väl sådär..
P.S. Jag är Therese och jag är här och nu aktiv på bloggen, känns bra!

Skolprojekt!

Therese
Matilda
Sofia
Nikon D3100 + Nikkor 15-105mm f/3.5-5.6 G


Har egentligen inget att tillägga... Här ser ni bilder jag tog i skolan härom dagen, gillade alla både i färg och i svartvitt så ni får båda versionerna av bilderna. Vad gillade ni mest?

Annars rullar livet på, men om ni undrar varför jag, Agnes, gör mitt typ fjärde inlägg på bloggen så beror det på att therese har lite av vad man kan kalla teknikens förbannelse, och en smula lathet på det och ja.. Då blir det tydligen inga inlägg.. Men förhoppningsvis ska det bli ändring på det snarast!