På gula ängar


Leker i Photoshop

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Äventyrliga dagar!

Ikväll har vi fotat ute på rapsfälten med vår fina vän Sofia. Bilderna är under arbete men dyker nog upp snarast... Stay Tuned.

Huvudstaden

Nu mera kan det hända att man ser mig i glasögon här på bloggen.. Har tatt tag i mina synfel äntligen, men har linser med så.. Nu vet vi var vi har varandra.
Är det inte festligt att man träffar på en grupp asiater med kameran i högsta hugg..!
Snygga Felix och Sofia!
|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

I Torsdags åkte alla nior på vår skola till Stockholm för studiebesök. Vi skulle hälsa på i riksdagen och bli runt guidade där en stund. Vi såg till och med två kända ansikten, Anders Borg och Håkan Juholt. Känner hur statusen växer! Det var iallafall riktigt mysigt med mycket promenerande och mycket fotande, dock inte mycket shopping för min del.. Det är hårt att inte vara rik.
Men Therese och jag bestämde att vi skulle åka tillbaka i sommar på en redig shopping trip!


Asså kan ni fatt att det bara är några veckor till det är sommarlov! Och sen börjar man gymnasiet! AAAHH. Ska bli såå hiimlaa kuuul. Men innan dess ska jag ha en så himla bra sommar har jag bestämt, med roadtrips, sol, vänner och mycket fotande.

KATTKUNGEN II

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|
-Agnes

Italy Style

Nu ska jag berätta om lördagens äventyr ute på vattnet. Haha, ironiskt att jag skrev att det kunde bli inläggsmaterial... Jag menar OJ vad det blev inläggsmaterial!


|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|


-Agnes

Bland blommor och sniglar


|Canon eos 550D + canon zoomlens 18-55mm|

-Therese

KATTKUNGEN

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Häromdagen åkte vi till min släkting för vår årliga kattutflykt. Varje år kryllar stället av superdupersöta små kattungar. Som ett kattland, typ.. Vissa var så små att man knappt vågade röra dom, och så var det en som nös hela tiden och det lät jätte konstigt! Kommer nog en laddning med fler bilder senare, blev ju en del så det blir bra att dela upp dom på olika inlägg..

Förövrigt för dom som undrar vad jag ska göra idag så står det först jobb på schemat (hemma då alltså), sen ska jag få besök av Therese och Lydia så ska vi åka båt och sen äta något gott till sen middag typ.. Låter inte helt fel va? Kan bli inläggsmaterial under kvällen.. Stay tuned.
-Agnes

Ge mig en somrig sommar och en varm värme

|Nikon D7000 + 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Igår begav jag mig tillsammans med min kära mormor till staden för att hitta en redigt kanon bra skolavslutningsklänning. Och efter mycket letande efter den rätta blev det denna fina rödmedvitaprickar klänningen från Monki. Ska dock inte ha de skorna som är på bilden, köpte ett par röda klackskor också men orkade inte ta på mig dom nu... Sen väntar jag på en annan klänning som jag ska ha på 9:ans avslutningsfest och den är väl snäppet festligare, hoppas jag..


The Tallest Man On Earth – The Dreamer
-Agnes

Får får inte får, får får lamm

Observera smilet
|Canon eos 550d + canon zoomlens 18-55mm|

Imorse masade vi oss upp vid,  tro det eller ej HALV NIO! Vi bestämde oss nämnligen för att gå på en promenad och se om fåren var ute, vilket de var. Vi var t.o.m så pass badass att vi gick igenom stänglet till fåren! Av någon anledning var de väldigt förtjusta i Agnes, bland annat fick hon vid ett tillfälle en klöv i ansiktet, iallafall fann jag det väldigt roande..ha ha ha.

- Therese

Där går mitt hjärta, mitt hjärta

|Nikon D7000 + 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Efter mycket sökande och tålamod har jag äntligen hittat ett par billiga, bra och allmänt snygga vinröda converse. Fick hem dom igår precis innan jag skulle gå iväg till skolan, så gissa vilka skor jag hade den dagen!? Känns hur bra som helst att nu ha ett par "mellanskor" så jag slipper ha mina låga kängor till allt, även att dom är väldigt snygga med så ser jag ibland ut som en skogsarbetare av något slag när det inte riktigt passar till klädvalet för dagen... Men som tur är slipper jag ju det otroliga problemet nu, HURRA FÖR MIG!
-Agnes

Baka baka liten kaka

|Nikon D7000 + Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6 G|

Igår var vi hos vår kära vän Lydia för att ha en riktigt chillavslapningsfilmochnågotgott- kväll. Vi gjorde en suupergod blåbärspaj och en halvkass vaniljsås på det.. (Lång historia) Men det var en lyckad och välförtjänt kväll så mycket som det har varit i skolan den här veckan, trots att den bara var på 3 dagar. Hoppas att kommande veckan blir bättre, eller vänta, jag ska ju jobba på torsdag.. Usch, det var inget.-Agnes

NY DESIGN!Nu ÄNTLIGEN är den nya designen klar! Vi ska nog också fixa en ny visningsbild snart, men headern kändes viktigast.. Det har antagligen inte undgått er alla dessa trekanter som man hittar på att bloggar nuförtiden, och självklart är det inget fel på det men vi kände att vi ville ha något liknande men ändå inte vara en i mängden så vi blev dubbelt så bra och gjorde som stående kvadrater istället. Vi kommer nog hålla på och byta ut lite bilder då och då men det märker ni väl.. Hoppas ni gillar det lika mycket som vi gör!

Pollen och annan skit

| Canon eos 550d + canon zoomlens 18-55mm |
Idag har jag spenderat hela min dag hemma och tittat på new girl, måste tilläga att det är en sjukt bra serie!, jag är pollenallergiker så jag kan i princip inte gå utanför dörren nu utan att börja nysa konstant och utan att ögonen rinner. Och när man väl sitter hemma och tänker att livet inte kan bli mer fantastiskt tråkigt kommer plötsligt Agnes över och säger att vi har piptest på idrotten imorgon, härligt!

- Therese