Som en glass, fast mjuk

Ungefär så här började den här lördagen. Först hjärtformade pannkakor och senare hemmagjord mjukglass. Det är smaker när de är som bäst. 
 
Annars känns det här som en så himla seg lärdag. Händer ingenting, dessutom verkar jag ha dragit på en liten förkylning med. Jag som trodde jag skulle bli en av dom som slapp... Jag hoppas verkligen något oväntat och fantastiskt händer innan solen går ner, annars är jag rädd att jag dör av denna tristess. 
 
 
 
 
P.S. Endast två veckor kvar till håkan idag.
 
 
 
 
- Agnes

En fredag och en fråga

 
Jag har börjat fundera på en sak. Jag funderar på att klippa mig ungefärsåhär ^. Vad tror ni om det? Jag har sett så mycket fint och blivit så inspirerad av så mycket bilder och människor. Om det skulle resultera så
 
som jag hoppas så skulle jag bli så himla glad. Men det är ju alltid den där lilla känslan inom en som säger att man kommer tröttna och ångra sig sen.. Därför vänder jag mig till er antar jag. 
 
Dock är min lugg helt och hållet hopplös. Jag lider av starka virvlar mitt där benan delar sig och kommer antagligen aldrig i mitt liv kunna ha lugg som faktiskt går ihop hela vägen. Så det är så här det får bli om det ska vara lugg. Men jag har väl lärt mig att leva med det. 
 
Skulle bli så så så glad om ni sa vad ni tycker jag ska göra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

En liten burk med socker

 
Har gjort alla måsten för veckan. Saknar värmen. Äter små rabarber. Blir snurrig av alla lediga dagar mitt i veckan.
 
 

Idag har jag inte åstadkommit mycket. Kom hem redan vid 2 och hade endast ca. 3 lektioner. Varav ett prov dock, och jag skrev som ett djur för att få med alla reflektioner och viktiga tankar på den lilla tiden vi hade. Min hand krampade lite efteråt.. 
 
Jag vet inte hur ni har det, men nu har vi haft och kommer väl ha till vi slutar, så där en eller två dagar mitt i veckan som man är ledig. Alltså huvudet blir helt mos. Känns som att det är lördagar hela tiden. Ibland tror man ju till och med att det lov, men icke. (Men snartsnartsnart!!!)
 
Och en annan sak som är jättesnart, H Å K A N, my love.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Regnet bara faller

 
Vilken gräslig dag.
 
Annars kan jag gilla när det regnar, ränsar luften liksom. Men idag har det verkligen satt sig på humöret. Har varit deppig och sur hela dagen. Ändå var jag på gymmet med och känner nu hur det värker i varje muskel. Men det är väl typisk söndags-ångest jag drabbats av. Brukar ändå inte ha så där himla mycket av det i vanliga fall, men idag... 
 
Känner mig lite ensam idag också. Otålig på att livet ska börja. Trots att det vara är typ 3 veckor kvar innan sommarlovet (!!!), så känner jag mig stressad på något sätt att sommaren inte kommer bli så fantastiskt som man vill att den ska bli. Eller kanske att man inte gör det som förväntas göras liksom.. Känner att jag svamlar nu, men ungefär så känner jag nu en söndag i maj.
 
 
 
 
 
 
- Agnes

En Söndag

I söndags så tog vi cyklarna ut till en sjö och satt och myste och njöt av de sista timmarna av långledighet, Tyvärr var det inte lika mycket sol som vi hade väntat oss, men det var ändå en trevlig förmiddag.
 
Lydia
En mysig Therese
Agnes i sina nya mycket runda solglasögon
En sommarfin Hilma
Tur man har er, fina fjantar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Therese & Agnes

Sommarkänslor

 
Skulle först och främst vilja välkomna eventuella nya ansikten som kanske har hittat hit från inslaget i Devine Magazine. Varmt välkomna och hoppas ni trivs med oss!
 
Annars fortsätter livet som det ska. Det var väldigt skönt att vara ledig nu några dagar så man kan komma tillbaka utvilad. En annan sak slog mig imorse med, det är bara ca. 4 veckor kvar tills vi slutar skolan. Det är ju helt sick. Ett helt år har redan gått. Känns som jag just började gymnasiet ju. Men än är det ju lite kvar att göra, lite nationella och andra inlämningar och sånt kul.. Men om ett helt år har gått så här fort kommer ju de kommande veckorna bara springa förbi. 
 
Åh vad sommaren kommer bli fin!
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Vi låtsas att det är sommar


 
Pang sa det typ så blev det sommarvärme. Man kan gå runt i shorts och klänningar och känna hur det man har väntat på nu i hur länge som helst är runt hörnet. Idag åkte vi in till staden för att handla läppstift och glass. En fabulös kombination. Nu kan man gå runt under de utslagna träden och planera sommaren. 
 
 
Livet känns så bra.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Senaste Instagram

från agnesspanberger
 
 
 
 
 
1 - Gosade med ett lamm idag. Han var så mysig och började gny när vi skulle gå. Började nästan gråta. <3
2 - "Jag köpte kärlek för pengarna." Dom här ska jag gå runt med hela hela tiden.
 
 
Båda - Jag och lillebror gick några timmar på liseberg och hade det dunder-trevligt. Några näradödenuppevelser behöver man ju ibland.
 
 
1 - Vinkade och var glad. Premiär använde mina secondfynd med.
2 - Vinkade lite till och tog vara på varje lite stråle sol.
 
 
1 - Var lite sorgsen på en toa i skolan.
2 - Gosade med kissemisse. Sötaste liten rackare jag sett. Vill bara smyga med den hem, och bosätta den i min säng.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Tre rosa

 
 
 
 
 
 
 

Första maj

Har haft en så sjukt bra dag.
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Kattkalas 2