Inspirerande inspiration

Så mycket vackert.
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Polens gator

Det sista av Polen, vi spatserade genom staden.
 
 
 
 
 
 

Dino

 
Ett av äventyren vi utsatte oss för var att åka till en dinosaurie/djur/karusell-park. Låter ju rätt invecklat när man hör det så här, men det var riktigt roligt. Den här dagen var det sjukt varmt, men Polackerna är inte dumma och hade ställt fram som en vattenspridare man kunde gå i, och det gjorde vi ju med jämna mellanrum.. 
 
Vi var där ända till kvällen och åkte karuseller tills vi fick åka gratis. Sen åkte vi tillbaka hemåt lite smått illamående men nöjda. 
 
 
 
 

Polen part I

 
Första ladningen bilder.
 
Här var vi ganska påklädda kan man säga, men det blev betydligt varmare med tiden. dom flesta dagarna hade vi sol och 30 grader i skuggan (!!!). Vi gick en hel del, runt i staden och vid torget. Fanns så otroligt många fina små bakgator och skyltar i varje hörn. 
 
Jag bara älskade alla hyreshus, som ni ser på bilden med lägenheter så är huset otroligt mer färgrikt än man kan se här i Sverige. Och alla sådana hus såg ut just så. Massor av färger och mönster. Hur kul som helst. Helt klart något jag tycker Sverige kan ta efter. 
 
 
 
 
 
- Agnes

Bruch

 
Hela helgen har vi haft huset för oss själva och vi har lyxat oss nästan hela tiden. Söndagens lyx blev nybakta engelska scones som smakde hur bra som helst. Och inte nog med det så tittade vi färdigt på den senaste sagan om ringen filmen som vi påbörjat kvällen innan. Inte helt fel början på en fin dag. 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

På vår resa till Polen

 
Nu har jag börjat ta tag i alla fina bilder från våran resa för drygt två veckor sen. Det är mycket bilder och blir säkert fler än ett inlägg. Dessa bilder togs strax innan vi var vid vårat hus i Polen, en liten fika pause. 
 
Annars är det inte mycket som händer nu, hoppas alla har en utomordentligt bra sommar.
 
 
 
 
 
 
- Agnes

En tidig morgon

 
från sovrumsfönstret 


|Canon EOS 550D + Canon EFS zoomlens 18-55mm|
 
 
 
 
 
-Therese
 

I hästhagen en kväll

Bilder från en fin sommar kväll
 
Nu har vi varit ute i världen ska ni veta. Polen var fint, men rätt som det var kom man på att det finns en blogg där ute i cyberspace som ingen uppdaterar på länge nu. Men ibland kan det ju vara bra med en liten pause med för att man ska få tillbaka inspirationen. 
 
Just nu sitter jag hemma och tänker njuta av lite sommar här hemma på landet efter att ha varit borta både i Polen och Öland i upp till 3 hela veckor. Och ni ska tro det finns bilder att lägga upp här. Vänta och se!
 
 
 
 
 
 
- Puss, Agnes
 

En lördag i sommarstugan

 
Igår gick jag och min syster ut på en promenad i skogen
vi hittade ca JÄTTEMYCKET smultron
och harsyra uppenbarligen,
 
sedan började solen långsamt gå ner och vi begav oss hemmåt
|Canon EOS 550d + Canon zoomlens 18-55mm|
 
Förövrigt vill jag bara be om ursäkt på förhand ifall bilderna råkar vara äckligt mycket redigerade. Har för tillfället inget photoshop och känner mig inte hel och komplett utan det. Såå istället har jag redigerat alla bilderna i min mobil istället och det kanske inte var det allra finurligaste jag gjort, jaja..
Hoppas ni alla har en underbart fin sommar iallafall!
 
 
 
-Therese