Här har jag mitt hjärta

|Nikon D7000 + Nikkor 50mm f/1.8 G|
 

Aneby Secondhand. Här trivs man väldigt bra i gott sällskap och bland alldeles för låga priser, trots den suspekta lukten av gammal människa som träder fram genom lokalen. Dagen till ära introducerade vi all denna kärlek till vår fina vän Hilma. Dock vart det väldigt urplockat idag till våran besvikelse, efter all denna rea på rea som varit nu. Men vi lyckades ändå komma därifrån med iallafall varsitt fynd. 
 
Jag hittade bland annat en fin jeansjacka med fickor, vilket har varit väldigt saknat på min nuvarande jeansjacka. Men dock vart färgen inte så värst snygg, ganska mörkblå och osmidig. Men jag tänker att man ska väl kunna bleka den eller liknade och kanske få ett bättre resultat. Man får hoppas på det bästa.
 
 
 
 
 
 
 
- Agnes

Kommentarer
Postat av: Y A S M I N E

Second hand är utan tvekan det bästa stället att fynda. Hittade själv en jättefin bustier där efter att ha finkammat var enda H&M, bikbok, Gina, cubus osv efter en.

2013-04-04 @ 09:31:53
URL: http://medy.blogg.se
Postat av: felicia

men åh gud så mysigt, second hand butiker är verkligen bääst för det finns alltid så mycket fint och spännande saker där, hihi!

2013-04-04 @ 15:16:06
URL: http://ffillann.blogg.se/
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh, lycka. Hihi.

2013-04-06 @ 22:14:29
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback